GinetCyprus.OurBusinessToolbar

toolbar powered by Conduit

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2007

Windows Live



Το Windows Live είναι το συλλογικό όνομα μιας σειράς υπηρεσιών και προϊόντων λογισμικού από τη Microsoft. Στην πλειοψηφία τους, αυτές οι υπηρεσίες είναι διαδικτύου και μπορούν να προβληθούν από ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο, αλλά υπάρχουν εφαρμογές που χρειάζονται εγκατάσταση επίσης. Υπάρχουν τρεις βασικές ομάδες αυτών των υπηρεσιών: πληροφοριών, με σύνδεση και ασφάλειας.[1]
Το Windows Live ανακοινώθηκε την 1 Νοεμβρίου του 2005. Πολλές ιδιότητες του Windows Live επανασχεδιάστηκαν από τις υπηρεσίες προϊόντων και υπηρεσιών MSN της Microsoft. Όμως, το MSN εξακολουθεί να υπάρχει μαζί με το Windows Live ως μια υπηρεσία παροχής περιεχομένου.[2] Η Microsoft ανέφερε ότι το Windows Live «είναι ένας τρόπος επέκτασης της εμπειρίας του χρήστη των Windows».[3] Όμως, μερικές εφαρμογές του Windows Live που βασίζονται στο διαδίκτυο είναι διαθέσιμες εκτός των Windows. Τα Windows Vista, όμως, παρέχουν ένα σύνδεσμο στο Μενού Έναρξη για τη λήψη του Windows Live Messenger, μετά την αφαίρεση του Windows Messenger.
Μερικές υπηρεσίες και προγράμματα που βασίζονται στο Windows Live περιλαμβάνουν τη μηχανή αναζήτησης Live Search, το πρόγραμμα ανταλλαγής αμέσων μηνυμάτων Windows Live Messenger, την ηλεκτρονική υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Windows Live Hotmail, το πρόγραμμα ανίχνευσης και αφαίρεσης ιών Windows Live OneCare και το Windows Live Spaces.
Εκτός από το Windows Live, υπάρχουν κάποιες άλλες ιδιότητες του Web από τη Microsoft that που έχουν την ονομασία "Live": Microsoft Office Live για μικρές επιχειρήσεις, το σύστημα παιχνιδιών πολλών ατόμων Xbox Live και το σύστημα παροχής περιεχομένου για το Xbox και το Xbox 360 και την υπηρεσία παιχνιδιών Games for Windows - LIVE για τα Microsoft Windows.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: